Impresszum

Az oldal hivatalos üzemeltetője:

Numil Kft.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Tel: +36 1 452 7770
Fax: +36 1 452 7750
e-mail: info@nutricia.hu
honlap: www.nutricia.hu
 

Jogi nyilatkozat


Felelősségi nyilatkozat
Weboldalainkat a lehető legnagyobb körültekintéssel üzemeltetjük, azonban az esetlegesen előforduló tartalmi, formai hiányosságokért, az információk megbízhatóságáért, teljes körűségéért semminemű felelősséget nem vállalunk.


Termékinformáció, gazdasági információ
Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy a weboldalon megjelent szakmai információk pusztán tájékoztató jellegűek és egyetlen esetben sem helyettesítik az orvos felkeresését. A megjelenített tartalom nem minősül személyes orvosi, jogi vagy egyéb (szak-) tanácsadásnak. A közétett információk teljes körűségét nem szavatoljuk. Evégből a károk, sérelmek vagy veszteségek bármilyen formájáért, történjenek bármilyen okból, nem vállalunk felelősséget.


Külső oldalakra vezető linkek
A weboldalunkon található külső linkek csupán figyelemfelhívó jellegűek, nem minősülnek a Nutricia ajánlásának. Felhívjuk a figyelmet, hogy a belinkelt oldalak tartalmáért, annak pontosságáért, helyességéért és teljes körűségéért nem vállalunk felelősséget. A linkekkel elérhető oldalak felett nem rendelkezünk ellenőrzési joggal. Ennél fogva ezen oldalak okozta esetleges károkért sem vállaljuk a felelősséget.Adatvédelem

A Nutriciánál elköteleztük magunkat az Ön személyes adatainak védelme mellett. Tisztában vagyunk vele, hogy Önnek is fontos, hogy miként kezelik személyes adatait. Ezért is igyekszünk biztosítani a birtokunkban lévő valamennyi személyes adat védelmét, azokat igyekszünk mindenkor felelősségteljesen és átlátható módon kezelni. Az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatunkat az alábbi linken érheti el.